«Άναψε» χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλη με χορούς και τραγούδια

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017


Μία όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε χθες βράδυ στο δημαρχείο της Πύλης, όπου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Συγχρόνως με την φωταγώγηση, ο ουρανός έλαμψε από τα βεγγαλικά και οι μικροί φίλοι το χάρηκαν πολύ. 

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η υποδοχή των μελών του Συλλόγου Κρητών Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης», του χορευτικού και της παραδοσιακής Κρητικής ορχήστρας «Μαδαρίτες», οι οποίοι έδωσαν την διαφορετική νότα τους στην εκδήλωση, με κάλαντα, καντάδες, μαντινάδες, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Κρήτης. Στο κόσμο μοιράσθηκαν διάφορα εδέσματα, γλυκίσματα και κρασί.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσίγκας, Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μπαλατσούκας, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου και η πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Τρικάλων κα Ιουλία Σταγάκη. Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πύλης.
Χαρακτηριστικό ήταν ο πολύ δυνατός αέρας, αλλά ο κόσμος δεν πτοήθηκε.

Πηγή:
http://www.trikalaola.gr/%ce%95%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%86%ce%bd%ce%b1%cf%88%ce%b5-%cf%87%ce%b8%ce%b5%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%cf%84%ce%bf-%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Share This Post

1 σχόλια: