Περιοσσότερα από 1.500 παιδιά, αγκάλιασαν τη Φωτεινούλα μας

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Είναι τόσο ανακουφιστικό, έπειτα πολύ κόπο και χρόνο, και με πολλή υπομονή, να πραγματοποιείς έναν στόχο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Πριν δύο χρόνια, την ίδια περίπου περίοδο, με την κυκλοφορία του πρώτου μου παιδικού βιβλίου, με τίτλο «Ένα ξεχωριστό πλάσμα», είχα θέσει έναν στόχο. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το να συγκεντρώσω όσο περισσότερες παιδικές ζωγραφιές γινόταν, τις οποίες θα δώριζα αργότερα για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Πού δεν φτάσαμε με αυτό το πλασματάκι; Πού δεν πετάξαμε μαζί του; Από την Αθηνά έως την Καβάλα επισκεφτήκαμε περισσότερες από 50 περιοχές. Επισκεφτήκαμε ορεινές περιοχές και παραθαλάσσιες, μεγάλες πόλεις και μικρές, και γίναμε φίλοι με έναν ασύλληπτο αριθμό παιδιών! Χάρη σε εκείνα, λοιπόν, και στην προθυμία που έδειξαν να με βοηθήσουν να υλοποιήσω το όνειρο μου, συγκεντρώσαμε σχεδόν 1.500 ζωγραφιές, τις οποίες προσφέρουμε δωρεάν ώστε να γίνει η παιδική κατασκήνωση της ΠΥΡΡΑΣ (που λειτουργεί από την Μητρόπολη Τρικάλων), ακόμη πιο όμορφη, και έτσι τα παιδιά μας να παίρνουν εκεί τα καλοκαίρια ακόμη πιο ξέγνοιαστες στιγμές.
 
 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους: τα παιδιά που ζωγράφισαν για χάρη της «Φωτεινούλας» τόσες ζωγραφιές, τους γονείς που με στήριξαν, τον δήμο Πύλης που είναι αρωγός σε κάθε μου προσπάθεια αλλά και την οικογένεια μου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό και με στηρίζει με προθυμία.
Το Σάββατο 23/12/2017, στις 6:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η προαναφερθείσα φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Πύλης Τρικάλων —με την παρουσία των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πύλης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης -Τμήμα Φιλαναγνωσίας & Χορωδίας.
 
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!!!

Share This Post

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου