Η δική σας άποψη

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Share This Post

9 σχόλια:

  1. Έγινε το αγαπημένο μας Παραμύθι...τρυφερό και συνάμα διδακτικό. Με θετικό μηνυμα για τα παιδιά που ψάχνουν το φυλακα αγγελο τους! Μετα την ανάγνωση, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε αγγελούδια!! κι όμως γίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτή. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε.
    Να είσαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα παραμύθι με όμορφες και ζωντανές εικόνες που κάνει την ανάγνωση τρυφερή και διασκεδαστική. Πίσω από τις λέξεις και τις εικόνες κρύβονται νοήματα αλλά και συναισθήματα.
    Σε κάνει να νιώθεις όμορφα και σε μαθαίνει να συνεργάζεσαι με τους γύρω σου και να προφυλάσσεις πάντα τα αγαπημένα σου πρόσωπα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άποψή σας είναι πολύτιμη για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ που τη μοιραστήκατε μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά υπέροχο και τις φράσεις της Φωτεινής της έχω γράψει ήδη σε χρωματιστά χαρτόνια και τα έχω στο δωμάτιο του γιου μου που σαν μαθητής της Α΄Δημοτικού μπορεί να διαβάζει και να του μείνουν στο μυαλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μικρή πρωταγωνίστρια Φωτεινή δίνει τα μηνύματά της, μηνύματα που αφορούν όλους μας! «Να είναι η σύνεση οδηγός της ζωής σας, να φέρεστε φρόνιμα. Θλίψη αφήνουν στην καρδιά οι κακές πράξεις» είναι μία από τις συμβουλές που έδινε το μικροσκοπικό ανθρώπινο πλάσμα στα εγγόνια του κυρ – Φώτη, με αφορμή την συμπεριφορά τους. Η εικονογράφηση του πολύ καλή που βοηθά ακόμα περισσότερο τα παιδιά να ταξιδέψουν μέσα από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παραμύθια τελικά δεν είναι μονο για μικρά παιδιά. Είναι για να τα ακούνε τα μικρά παιδιά και να διδάσκονται οι μεγάλοι ή και να διορθώνονται μερικές φορές. Μπράβο κυρία Καλύβα που μπαίνετε στο κόπο και επισκέπτεστέ περιοχές εκτος περιοχής Τρικάλων. Πολύ ωραια δουλειά και περνάτε ουσιαστικά μηνύματα στα παιδιά.
    Δημητριος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά και για την υποστήριξη! Μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να διδάσκουμε ανεμπόδιστα στα παδιά μας τις αξίες, να τα συμβουλεύουμε και -σαν τη Φωτεινούλα- να καθοδηγούμε τα βήματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ένα πολύ όμορφο παραμύθι γεμάτο συναισθήματα και διδαχές!! Διαβάζοντας το ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει στοιχεία του εαυτού του, οπότε το όφελος είναι κοινό για όλους μικρούς και μεγάλους ακολουθώντας τις συμβουλές της μικρής μας φίλης!!! Τζένη Μπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή